Results 1 to 2 of 2

Thread: ZD 2b2 downloads but doesn't start

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    7

    Default ZD 2b2 downloads but doesn't start

    I'm running ZD 2 beta 2 but I had the same problem with beta 1. I thought that the new beta would fix it but no change.

    When running ZD I get the screen saying loading but I never get to the main window. I'm running on Win 7 64 bit against a 6.0.3 FOSS server. It seems I'm getting all my 5 gigs worth of mail data as the store folder is about that size. I'm not sure where to start troubleshooting this..

    /K

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    79
    Rep Power
    7

    Default

    Among other errors in the log I get this:
    2010-04-10 20:03:50,798 INFO [sync-timer-dir] [] offline - ui loading - sync paused
    2010-04-10 20:04:20,800 WARN [sync-timer-dir] [] offline - ui loading in progress for 30 seconds - sync resuming

    As I said, ui never shows... I've also tried to access localhost but get Unauthorized access.

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 04-09-2009, 10:53 AM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •