Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Zimbra desktop does not run on Fedora 13

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Zimbra desktop does not run on Fedora 13

    Hi, I have been using Zimbra desktop beta version 2 happily on an OpenSuse 11.2 64 bit installation worked straight "out of the box"
    I have just set up a box on Fedora 13, 64 bit.
    I ran the install, no issues.
    When I click on the desktop icon I get this message:
    There was an error launching the application.
    Details: Failed to execute child process "/opt/zimbra/zdesktop/linux/prism/zdclient" (no such file or directory)
    I ran the installer as root, and changed the suggested paths for the user install to reflect my home folder etc, same as I did on the Opensuse install, permissions looked odd on the data folder in my home folder so I chmod them to allow myself full access.
    I have checked, the path is correct and the file exists.
    I have tried making a launcher myself, pointing to the same location, nope - same error.
    Any ideas?
    I have got SELinux disabled, no difference :-(
    Thanks for any assistance.
    Regards Peter.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Did you install the second part of the installer (the user data) as a user?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    UK
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default

    Maybe this will help... Zimbra Desktop on Fedora 13 x86_64

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default

    Yep, that did the trick. Thanks.
    Once I got the program running and presto, I copied my backed up data into the zdesktop folder and all mail data present and correct.
    Thanks again.
    Regards Peter.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Important Mta Issue!!!!!!!!
    By borngunners in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2010, 05:44 AM
  2. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  3. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  4. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 10:38 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 03:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •