Results 1 to 5 of 5

Thread: zimlets not working in Desktop Zimbra

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Smile zimlets not working in Desktop Zimbra

    So I've downloaded a few zimlets and deployed them

    flikr
    yahoo maps
    exclusive tags
    email2docs


    So far only email2docs is working in ZD so my question is are the other three made for ZD or server.
    If ZD why are they not working?
    Last edited by Dai; 06-05-2010 at 03:08 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    181
    Rep Power
    9

    Default

    What version of Zimbra Desktop are you using?

    There are a number of recent changes in Zimbra Desktop which makes it much closer in functionality to ZCS, including being more amenable to running zimlets.

    Thus, it may be worth trying them with Zimbra Desktop 2 Beta 3 (which is due for release tomorrow 07/06/2010).

    It would be worth ensuring you have downloaded the latest version of the Zimlets as a lot of Zimlets have been cleaned-up by developers in the last few weeks.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    read me says, 1.0.4 (build 1833) maybe thats the problem don't know.
    this was the download they currently have for ubuntu. not sure what my windows version is.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Do these zimlets work in ZD?

    com_zimbra_ymaps = yahoo maps
    com_zimbra_yflickr = flikr
    com_maki_exclusivetag = exclusive tags

    No point in beating my head against a brick wall if these wont work with ZD

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default zdektop2.0b3 no zimlets too :(

    I`m running on WV and fresh zdesktop 2.0 beta 3

    checked almost all - "error during installation"

    please help

    Łukasz

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  3. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •