Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't I Add My Zimbra Account to ZD

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Question Can't I Add My Zimbra Account to ZD

    When I configure my zimbra email account to ZD, the system always shows the same error that like below:

    zclient.IO_ERROR: unable to parse response:
    Not Found
    The requested URL /service/soap/ was not found on this server.
    Apache/2.2.8 (Unix) Server at rueger.com Port 443

    I can normally use the email in web site.
    How can I fix it? Pls help me!
    Thanks a lot!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by YSZ View Post
    When I configure my zimbra email account to ZD, the system always shows the same error that like below:

    zclient.IO_ERROR: unable to parse response:
    Not Found
    The requested URL /service/soap/ was not found on this server.
    Apache/2.2.8 (Unix) Server at rueger.com Port 443
    Is this a Zimbra server and does it listen on that port?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Is this a Zimbra server and does it listen on that port?
    443 is the defauft port. I don't know whether it listen on.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by YSZ View Post
    443 is the defauft port. I don't know whether it listen on.
    I also asked you if this is a Zimbra server? You should check the port settings with your mail server administrator.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    I also asked you if this is a Zimbra server? You should check the port settings with your mail server administrator.
    Do you have Skype ID? Could you teach me on it?

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 08-18-2011, 11:15 PM
  2. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 09:05 AM
  3. zimbra install with perpetually broken logger/stats
    By jptech in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2008, 03:33 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •