Results 1 to 5 of 5

Thread: ZD 2 beta 3 not start

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Default ZD 2 beta 3 not start

    Hi. not start de ZD2 beta 3 in windows XP spanish. only work ZD 1.0.4.
    and the log file is blank.

    thanks.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    probably the same problem reported here:

    http://www.zimbra.com/forums/general...ize-winxp.html

    you can follow the workaround in that thread.

    we are working on fixing this problem, and will likely to build a new windows installer in the next few days just for addressing this.

    Quote Originally Posted by manulpz View Post
    Hi. not start de ZD2 beta 3 in windows XP spanish. only work ZD 1.0.4.
    and the log file is blank.

    thanks.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Default

    Ok waintg for new version for install in windows XP spanish. thanks.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by manulpz View Post
    Ok waintg for new version for install in windows XP spanish. thanks.
    meanwhile, can you try the solution in this thread: http://www.zimbra.com/forums/general...ize-winxp.html ?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    It might have something to do with the localization and character encoding...

    In English, the path to the user data is

    Code:
    C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Zimbra\Zimbra Desktop
    In Spanish (probably other languages too)

    Code:
    C:\Documents and Settings\USERNAME\Configuración local\Datos de programa\Zimbra\Zimbra Desktop
    Notice the accented character on the path...

    zdesktop.out says this (first lines):

    Code:
    0    INFO  [main] log - Logging to org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter(org.mortbay.log) via org.mortbay.log.Slf4jLog
    
    219  WARN  [main] log - FATAL@file:/C:/Documents%20and%20Settings/admin/Configuración%20local/Datos%20de%20programa/Zimbra/Zimbra%20Desktop/jetty/etc/jetty.xml line:70 col:65 : org.apache.xerces.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 4-byte UTF-8 sequence.
    
    219  WARN  [main] log - EXCEPTION 
    
    org.apache.xerces.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 4-byte UTF-8 sequence.
    
    	at org.apache.xerces.util.ErrorHandlerWrapper.createSAXParseException(Unknown Source)
    
    	at org.apache.xerces.util.ErrorHandlerWrapper.fatalError(Unknown Source)
    
    	at org.apache.xerces.impl.XMLErrorReporter.reportError(Unknown Source)

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 03:27 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. [SOLVED] today's update in beta of ZD, now won't start
    By gnyce in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2009, 03:03 PM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 10:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •