Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] ZDC not sending immediately

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    101
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] ZDC not sending immediately

    Small office domain...
    I have a user on ZDV v1.04(1833) on Win7Pro
    and he seems to only be able to get messages sent out of the Outbox using Send/Receive button.
    Web client sends his mail fine, his version of ZDC running on my PC (vista) can send immediately.

    Where should I look, or should I need to reinstall the client software?
    Thanks,
    Rickvv

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    101
    Rep Power
    8

    Default

    After a week with no suggestions, I'll mark this closed.
    User says that immediate send behavior started acting properly again.
    Thanks.
    rick

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default ZD not sending immediately

    This has been a request for some time...
    There was a misunderstanding in my original enhancement request to have an option in ZD to send immediately.

    I re-opened the request in bugzilla.... See bug 40245 and vote for it.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 03-10-2010, 05:01 AM
  2. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 05:32 PM
  3. Outlook persona - sending fails
    By jkoyle in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 7
    Last Post: 08-06-2008, 10:26 AM
  4. Sending Mail not working
    By yoom@hostwebase.com in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2008, 12:00 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 03:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •