Results 1 to 4 of 4

Thread: zdesktop 2 b3 xul error when open attachments

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default zdesktop 2 b3 xul error when open attachments

    Hello,

    This is my first post here, hope you folks can help me.

    I am running zimbra desktop 2.0 beta 3 on windows 7 32bit, using two different IMAP accounts on two different servers.

    Apart from being a very heavy applicaiton that is rather slow, though better than zdesktop 1 I have one problem.

    Whenever I click on an attachment to open it I get the following error:

    Code:
    XML Parsing Error: undefined entity
    Location: chrome://mozapps/content/downloads/downloads.xul
    Line Number 55, Column 5:    <key id="key_findDownload2"
    ----^
    If I ignore it then I am given a chance to save the attachment with the normal mozilla dialog.

    Can I fix this or is it a bug in the beta?

    Many thanks,

    Alex
    Last edited by alex_rhys-hurn; 08-06-2010 at 03:26 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-07-2010, 05:55 AM
  2. Unable to open attachments in blackberry
    By telescop in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 0
    Last Post: 03-11-2009, 07:32 AM
  3. Can not open .doc attachments
    By vancedailey in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2008, 01:08 PM
  4. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 09:55 AM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •