Results 1 to 4 of 4

Thread: Wild card filter doesn't work

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default Wild card filter doesn't work

    Filter set as follows:
    If any condition is meet
    From Matches wildcard condition

    *@filterdomain.com

    File into folder: Folder for my filtered email

    My assumption is that any email that arrives from @filterdomain.com should trigger the filter... But it does not!

    Broken or am I wrong?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    I believe you are correct that it is broken. A few of my users are having similar problems, and I've just confirmed to myself that the "Matches wildcard condition" does NOT work (at least when applied to "From")

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    92
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for the confirmation!
    What platform are the users on Windows?
    I'll file a bug for this.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    Doesn't matter what platform the users are on - it's a server level problem. (We're on a Linux box - CentOS 5.5). And I filed bug 49770 a little while ago

Similar Threads

  1. mails slip through filter
    By balusss in forum General Questions
    Replies: 9
    Last Post: 02-03-2009, 08:14 AM
  2. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  3. M3-381 Filter bug
    By phoenix in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2005, 10:53 AM
  4. possible bug with filter rules
    By psuter in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2005, 08:52 AM
  5. LDAP Filter parameters?
    By dmcushing in forum Zimbra in Education
    Replies: 4
    Last Post: 09-17-2005, 06:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •