Results 1 to 4 of 4

Thread: Sound new mail on Linux Ubuntu

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    57
    Rep Power
    8

    Default Sound new mail on Linux Ubuntu

    Hi
    Any idea how to enable the sound for zdesktop when a new mail arrives on a Linux distro (Ubuntu 10.4)?

    Roderick
    FC11 x64 / Centos 6.2 - Zimbra 7.2.0 Open Source version - ESX 5.0

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    For one that uses the built in Ubuntu NotifyOSD system (could easily hack to add sound to it):
    sudo add-apt-repository ppa:sect2k/zimdicator
    sudo apt-get install zimdicator
    or grab it via:
    http://launchpad.net/zimdicator
    nohub zimdicator.py (if it doesn't start automatically/don't remember)
    configure connection settings via system > preferences > zimbra mail indicator (or zimdicator-config.py)

    or there's another linux one:
    ZimbraNotify | Zimbra :: Gallery
    Last edited by mmorse; 09-19-2010 at 01:06 PM.

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    opps my bad question was about zdesktop

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    181
    Rep Power
    9

    Default

    It doesn't seem possible at present, unless someone can suggest a workaround? However, there is:
    Bug 42019 – Play audio notifications through html5 rather than Quicktime/WM
    Play audio notifications through html5 rather than Quicktime/WM
    Which is limited to IM.
    We should perhaps try and get that bug expanded to apply to all notifications (alarm, IM, and new mail)?
    That bug is currently not scheduled until IronMaiden release

Similar Threads

  1. Mail deferred with Connection timed out
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2012, 06:11 AM
  2. Clients stopped receiving emails
    By egadinc in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 12-14-2009, 03:38 PM
  3. Antivirus failing to start in scripted restart
    By dwmtractor in forum Administrators
    Replies: 25
    Last Post: 08-06-2009, 05:33 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  5. Antivirus suddenly stop
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 03-27-2007, 05:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •