Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Couldn't Read Override.ini

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default Couldn't Read Override.ini

    I recently removed an older version of Zimbra Desktop and installed 2.0 on Windows 7. After installing the app (following all defaults), I get the error in an XULRunner window: "Couldn't Read Overrride.ini"

    When I click OK, it closes. I've uninstalled the app, and tried to reinstall and get the same error.

    Anyone have any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default I have the same problem

    I am running windows 7 home premium, 64 bit.

    Any help resolving this issue is greatly appreciated.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default i have the same problem too

    I have:

    Windows XP SP3
    Spanish Version

    it is the first time that install zimbra desktop.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Couldn't Read Overrride.ini

    I have installed Zimbra Desktop and installed 2.0.1 on Windows XP Sp3.
    After installing the app (following all defaults), I get the error in an XULRunner window: "Couldn't Read Overrride.ini"

    When I click OK, it closes. I've uninstalled the app, and tried to reinstall and get the same error.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    you are running into this bug: https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=44608

    there are workaround discussed in that bug and in this thread: http://www.zimbra.com/forums/install...-vhp-w7hp.html

    sorry for the inconvenience. we will try to get that fixed asap.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you for pointing us to the right direction jmhe. I will try the workaround in a few days and post my experience.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by jmhe View Post
    you are running into this bug: https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=44608

    there are workaround discussed in that bug and in this thread: http://www.zimbra.com/forums/install...-vhp-w7hp.html

    sorry for the inconvenience. we will try to get that fixed asap.
    If the problem is related to non-ascii characters in the complete path
    (C:\Documents and Settings\ben\Lokala inställningar\Application Data\Zimbra\Zimbra Desktop), not just the user name, what is the work around?
    Do I need to re-install the OS with an English version?

    Thanks!

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by solvarg View Post
    Do I need to re-install the OS with an English version?
    You can do that if you choose but you should be able to specify the install location, when you do that just specify a location that has ASCII characters in it (i.e. do not use non-ASCII characters).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default Installing the latest version of Zimbra Desktop solved issue

    I did not have time to do the workaround mentioned earlier but was happy to know that there was an update to Zimbra Desktop recently. I installed the updated version (build 10580) and from then on, it launches without flaw.

    Thanks Zimbra team for fixing the issues and bugs.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    25
    Rep Power
    5

    Default

    Why hasn't this been resolved yet?
    We have a lot of Windows XP Swedish users and we get the error.
    Tried to follow the comment from "Jason He" at https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=44608 about fixing the error but it doesn't work. The user gets a problem with a script that does not respond. (Located in userappdir containing non-ascii letters)

Similar Threads

  1. bayes db..
    By osiris in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 06-15-2011, 12:14 PM
  2. speed up the net
    By mcesari in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2008, 12:24 PM
  3. Self-Signed SSL Certificate Causing Crash
    By VxJasonxV in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2007, 01:24 PM
  4. Read Timeout
    By Max Ma in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2007, 09:47 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •