Results 1 to 2 of 2

Thread: Zdesktop 2 - export contact issue

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Longmont CO
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default Zdesktop 2 - export contact issue

    I am running ZDesktop 2.0.1 on Ubuntu 10.04. I have an IMAP connection to an Exchange 2007 server. My contacts are also on that server, but they do not sync with ZDesktop.

    I want to sync my contacts with my iPhone. I tried to export the contacts using a csv file. When I generated the csv file no data was added. In ZDesktop 1 there was a selection that asked me the export file type. In ZDesktop 2 it only allows ACCOUNT export. I also noticed my Contacts in my address book disappear when I go into the address book. I still have ZDesktop 1 operational and the bulk of my Contacts are there and can be exported.

    Has something changed with version 2.0.1 regarding Contact export?

    Any thought on why my Contacts could be disappearing? They reappear once I restart ZDesktop. When they disappear the Autofill on the To: email still works.

    Thanks in advance for the help.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Regger View Post
    I am running ZDesktop 2.0.1 on Ubuntu 10.04. I have an IMAP connection to an Exchange 2007 server. My contacts are also on that server, but they do not sync with ZDesktop.

    I want to sync my contacts with my iPhone. I tried to export the contacts using a csv file. When I generated the csv file no data was added. In ZDesktop 1 there was a selection that asked me the export file type. In ZDesktop 2 it only allows ACCOUNT export. I also noticed my Contacts in my address book disappear when I go into the address book. I still have ZDesktop 1 operational and the bulk of my Contacts are there and can be exported.

    Has something changed with version 2.0.1 regarding Contact export?

    Any thought on why my Contacts could be disappearing? They reappear once I restart ZDesktop. When they disappear the Autofill on the To: email still works.

    Thanks in advance for the help.
    I am having exactly the same problem ie. contacts dissapear but come back on restarting Zimbra. If you get an answer would you please tell me at kaymen@tidewater.net thank you so much.
    Samuel

Similar Threads

  1. installation error during ldap setup
    By ljramos in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 08-10-2007, 10:48 PM
  2. unable to restart zimbra after reboot
    By droefs in forum Administrators
    Replies: 28
    Last Post: 04-16-2006, 02:33 PM
  3. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 08:55 AM
  4. After Succesfull Install, Cannot Start mta
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 26
    Last Post: 12-16-2005, 04:45 PM
  5. Mailbox Stopped
    By jono in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 11-24-2005, 09:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •