Results 1 to 4 of 4

Thread: How to change css styles on Zimbra Desktop 7.0.1

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default How to change css styles on Zimbra Desktop 7.0.1

    Hello people,

    Anybody knows, how can i change the font color for text unread in zimbra desktop?

    I explain, first i tried to change it on local computer,
    Code:
    C:\Program Files (x86)\Zimbra\Zimbra Desktop\jetty\webapps\zimbra\skins
    editing the skin.properties file in the folder
    Code:
    C:\Program Files (x86)\Zimbra\Zimbra Desktop\jetty\webapps\zimbra\skins\_base\base2
    and change the value of "Text-unread".

    But nothing happens. Later i do some diferent changes(other values, change images, renaming folders to get errors), but seems nothing modifies on the zimbra desktop.

    Any idea how to do that?
    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    16
    Rep Power
    4

    Default

    I think it caches the current CSS in a file in your user file structure: \AppData\Local\Zimbra\Zimbra Desktop\data\tmp\diskcache\skinres\latest

    Try switching CSS to something else save, then back again once you have tweaked the CSS.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default

    First be sure that you exit zimbra desktop, then delete all files in \AppData\Local\Zimbra\Zimbra Desktop\data\tmp\diskcache\skinres\latest after making changes in \base2\skin.properties and save them, it should works

  4. #4
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default Still doesn't work

    Quote Originally Posted by Daniel Jagustyn View Post
    First be sure that you exit zimbra desktop, then delete all files in \AppData\Local\Zimbra\Zimbra Desktop\data\tmp\diskcache\skinres\latest after making changes in \base2\skin.properties and save them, it should works
    This is still broken. The color change does not "take". However I tried removing the bold style from the same Text-unread property, and that does work... So there is something somewhere that is overriding the color style. Can anyone help?!?

    Thanks!

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •