Results 1 to 3 of 3

Thread: every email content is blank!

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default [solved] every email body is blank!

    Linux Kbuntu 10.04 - Zimbra Desktop 7.1.1. (build 10917)

    Hi all,

    I desperately would like to use zdesktop as my mail client but I need to feel it's stable enough for that.

    As you can see on the attached files, I use a mix of zimbra and google accounts but I can not read a single email from any of those accounts. They all show up with a blank content. However, if I reply, forward or view the source of an email, then I can see its body.

    I have found nothing in the logs, I have tried opening zdesktop through firefox and chrome with no change in the display of the mail content.

    Do any of you have a clue on what I can do to get ZDesktop to work? I'd appreciate and help you can give me!

    Thanks.

    PS: Sorry mods, I think I posted in the wrong group.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by ecobrazim; 09-04-2011 at 05:38 AM. Reason: solved

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default

    Am I the only one with such a problem?

    Does anyone have any advice?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default

    For what it's worth. I removed the Zimbra Desktop files in my home directory and in '/opt/zimbra/zdesktop'. In short, I removed Zdesktop from my box. I then reinstalled it and re-synced my mailboxes with the server. Now it all seems to be working fine. The only thing I have not done yet is sync my google account. Maybe now would be a good time to ditch my google account...

    Not much of a solution but it got it working again

Similar Threads

  1. Content Filter Quarantined Email
    By valley_girl1919 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 05-07-2012, 02:07 AM
  2. Deferred Email - Content Filter: Undefined
    By Ericx in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-19-2008, 11:48 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •