Results 1 to 2 of 2

Thread: ZD 7.1.2 Sync errors with ZCS

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    France
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default ZD 7.1.2 Sync errors with ZCS

    Hi,

    We've keep getting some sync errors beetween ZD 7.1.2 and ZCS 7.1.2.
    Here is the revelant part of zdesktop.log

    Code:
    2011-10-21 12:14:19,585 INFO  [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - >>>>>>>> name=jm.fabius@exosun.fr;version=7.1.2;build=10978;release=GA;os=Windows 7 x86 6.1;server=7.1.1
    2011-10-21 12:14:19,608 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - starting delta sync [token 155794]
    2011-10-21 12:14:19,609 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - ending delta sync [token 155794]
    2011-10-21 12:14:19,610 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - starting change push
    2011-10-21 12:14:19,610 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - ending change push
    2011-10-21 12:14:19,631 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - starting delta sync [token 155794]
    2011-10-21 12:14:19,631 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - ending delta sync [token 155794]
    2011-10-21 12:15:09,134 INFO  [sync-timer-gal] [] offline - Offline GAL sync retry for jm.fabius@exosun.fr
    2011-10-21 12:15:09,134 INFO  [sync-timer-gal] [] offline - Offline GAL sync retry bypassed, no retry items
    2011-10-21 12:15:24,600 ERROR [offline-poller-jm.fabius@exosun.fr] [] offline - sync failure: jm.fabius@exosun.fr
    com.zimbra.common.service.ServiceException: error while proxying request to target server: HTTP/1.1 504 Gateway Time-out
    ExceptionId:offline-poller-jm.fabius@exosun.fr:1319192124599:70ed1cf084581d87
    Code:service.PROXY_ERROR Arg:(url, STR, "http://mail/service/soap/WaitSetRequest")
    	at com.zimbra.common.service.ServiceException.PROXY_ERROR(ServiceException.java:313)
    	at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(SoapHttpTransport.java:247)
    	at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(SoapHttpTransport.java:164)
    	at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invoke(SoapTransport.java:407)
    	at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invokeWithoutSession(SoapTransport.java:393)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.ZcsMailbox.sendRequest(ZcsMailbox.java:677)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.ZcsMailbox.sendRequest(ZcsMailbox.java:639)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.ZcsMailbox.sendRequest(ZcsMailbox.java:634)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.ZcsMailbox.sendRequest(ZcsMailbox.java:627)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.ZcsMailbox.sendRequest(ZcsMailbox.java:623)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.OfflinePoller.waitsetRequest(OfflinePoller.java:124)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.OfflinePoller.runPoll(OfflinePoller.java:74)
    	at com.zimbra.cs.mailbox.OfflinePoller.run(OfflinePoller.java:66)
    	at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
    2011-10-21 12:16:29,585 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - push: sending mail (1073747053): Re: Zimbra
    2011-10-21 12:16:30,384 DEBUG [sync-mbox-jm.fabius@exosun.fr] [mid=2;] offline - push: sent mail (1073747053): Re: Zimbra
    Does anyone knows how to fix that ?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default RE: ZD 7.1.2 Sync errors with ZCS

    Hi,

    Don't know if you already got a solution, but we experience the same issue (also ZD 7.1.2 with ZCS 7.1.2). Seems to be caused by some time-out....

    We don't have a final solution, but here's how you at least can get rid of the annoying red/white 'X' errors within ZD: within each account-setup, DO NOT choose 'check for messages: as new mail arrives' (but for instance choose: check after each minute). Then the error-messages within ZD at least dissappear.

    Hope however that VMware will solve this issue within the next update or so.
    Good luck, and also keep us posted if someone knows the real/final solution.

    Thanx, T.

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 05:52 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  3. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 05-29-2007, 11:01 AM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 04:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •