Results 1 to 3 of 3

Thread: zimbra account problems,not working at all...

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default zimbra account problems,not working at all...

    hi mods!
    i recently was finding alternatives for MS outlook and i found zimbra to be highly on rating than other mail clients.i downloaded it and installed,it did well.then i came to do settings for my mail accounts,but here comes the problem,i got problems for both hotmail and gmail.i am doing following settings...

    for HOTMAIL:
    pop3.live.com
    SSL enabled
    port-995

    smtp.live.com
    SSL enabled
    port 25 & 587 (both checked one by one)

    for GMAIL:
    at first i did zimbra's default gmail,but it didnt work,then i tried for IMAP as i did in outlook but none worked for me.everytime i get error

    i have attached the log file error i got,it says error in username and password,ok i understand for gmail that i have enabled 2-step verification and i must get the application specific password but why this is happening for hotmail,when i am giving it TRUE password and username.
    further i followed this settings page for hotmail settings but they also didnt work for me:
    http://explore.live.com/windows-live...ings-phone-faq
    kindly help me
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    118
    Rep Power
    4

    Default

    The log only tells about Gmail account. Please try SSL off and port 587 for hotmail smtp.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by dywang View Post
    The log only tells about Gmail account. Please try SSL off and port 587 for hotmail smtp.
    thanks for your kind help,i tried "application specific password" for gmail and it worked.but hotmail is still not working.please help.

Similar Threads

  1. fatal: parameter "smtpd_recipient_restrictions"
    By Robin in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2010, 04:48 AM
  2. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-29-2010, 11:03 PM
  3. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •