Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra won't start

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default Zimbra won't start

    Using 7.1.2 on vista. I've been using Zimbra Desktop for over a year on this computer, and now all of a sudden it won't start. I don't get an error message or anything. When I try to start the program, nothing happens at all. It's like I never pressed any buttons to start it.

    Edit: After reinstalling, I leave the box checked for "start Zimbra Desktop", then click finish. The following error shows up:

    Can't find script engine "VBScript" for script "C:\Program Files\Zimbra\Zimbra Desktop\win32\zdrun.vbs".
    Last edited by fashionbloomusa; 01-26-2012 at 10:37 AM.

Similar Threads

  1. What to clean on a Zimbra mail server?
    By tezarin in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2011, 12:43 PM
  2. Issues after upgrading from 6.0.10 to 7
    By rhorist in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 08:38 AM
  3. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  4. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  5. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •