Results 1 to 5 of 5

Thread: Spam Button???

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default Spam Button???

    Hi,

    Can anyone tell me exactly what pressing the Spam button does, other than moving select message in to junk folder?

    It seems that I'll push the button on one email, then a few days later get the same email, sometimes same sender, and it doesn't go to spam.

    I must have something set up wrong?

    Anybody have a suggestion?

    Thanks

    Rich

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    39
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Hawkcode View Post
    Hi,

    Can anyone tell me exactly what pressing the Spam button does, other than moving select message in to junk folder?
    The Spam button does exactly that: move marked Spam messages to the junk folder. Its like having a function/button key that moves emails straight to the junk folder without drag-and-drop or pressing the delete key.

    Try using Filters instead.
    -----------
    was: ZD 7.1.2 Build 10978 on Ubuntu 11.10 32-bit
    then upgraded to: 7.1.4 Build 11273 on Ubuntu 11.10 (03/19/2012)
    then upgraded to: 7.1.4 GA Build 11299 on Ubuntu 11.10 (04/16/2012)
    Now officially migrated from ZD 7.1.4 GA Build 11299 to Thunderbird 11.0.1

  3. #3
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    39
    Rep Power
    3

    Default

    Rich, it depends whether you're using ZD with IMAP or with Zimbra account.

    If you're using ZD with IMAP, then Spam/Not Spam buttons simply set flag on message and move it between folders, that's all.

    If you're on Zimbra account, then Spam/NotSpam also pass marked messages to spam/ham training.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    I am using with a Zimbra account on 01.com.

    It seems that it's not getting trained to well.

    Rich

  5. #5
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    39
    Rep Power
    3

    Default

    Then maybe you should contact 01.com user support with this issue?

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 04-29-2011, 11:05 AM
  2. [SOLVED] SPAM button - does it work in 7.0
    By KiegKhan in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2011, 01:50 AM
  3. Help mail server broadcast spam
    By sh1n_b3 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2011, 06:44 PM
  4. Training spam and ham
    By Justin in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2006, 02:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •