Results 1 to 2 of 2

Thread: Message: No such account exists

  1. #1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default Message: No such account exists

    I have installed Zimbra apparently well, it is syncing with my Yahoo mailbox, as well as another IMAP account.
    But when I make an email and push "send" I get the following message:
    "No such account exists"


    No such account exists.
    method: [unknown]
    msg: no such account: zimbra
    code: account.NO_SUCH_ACCOUNT
    detail: soap:Sender
    trace: com.zimbra.cs.account.AccountServiceException: no such account: zimbra ExceptionId:btpool0-82:1387188753616:4736922d8b10a2de Code:account.NO_SUCH_ACCOUNT at com.zimbra.cs.account.AccountServiceException.NO_S UCH_ACCOUNT(AccountServiceException.java:187) at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.getIdForParent (DbOfflineDirectory.java:613) at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.getIdForLeaf(D bOfflineDirectory.java:624) at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.readDirectoryL eaf(DbOfflineDirectory.java:444) at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineProvisioning. get(OfflineProvisioning.java:2130) at com.zimbra.cs.mailbox.MailSender.sendMimeMessage(M ailSender.java:383) at com.zimbra.cs.service.mail.SendMsg.doSendMessage(S endMsg.java:191) at com.zimbra.cs.service.mail.SendMsg.handle(SendMsg. java:152) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:412) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:287) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:158) at com.zimbra.soap.SoapServlet.doWork(SoapServlet.jav a:303) at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:217) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:725) at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:206) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:814) at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(Ser vletHolder.java:511) at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(Se rvletHandler.java:390) at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle( SecurityHandler.java:218) at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(Se ssionHandler.java:182) at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(Co ntextHandler.java:765) at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebA ppContext.java:422) at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection .handle(ContextHandlerCollection.java:230) at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle (HandlerCollection.java:114) at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha ndlerWrapper.java:152) at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.h andle(RewriteHandler.java:230) at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha ndlerWrapper.java:152) at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326) at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(Htt pConnection.java:585) at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.co ntent(HttpConnection.java:988) at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser. java:756) at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpPa rser.java:218) at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnec tion.java:415) at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(Selec tChannelEndPoint.java:429) at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$PoolThread.ru n(BoundedThreadPool.java:451)
    request:

    Body: {
    SendMsgRequest: {
    _jsns: "urn:zimbraMail",
    m: {
    e: [
    0: {
    a: "jos@global=linq.com",
    t: "t"
    },
    1: {
    a: "jjbults@yahoo.com",
    p: "jos bults",
    t: "f"
    }
    ],
    idnt: "0a4e8d17-984b-4b76-a73f-6e7441e26772",
    mp: [
    0: {
    content: {
    _content: "Test for error message
    "
    },
    ct: "text/plain"
    }
    ],
    su: {
    _content: "test"
    }
    },
    suid: 1387188753577
    }
    },
    Header: {
    context: {
    _jsns: "urn:zimbra",
    account: {
    _content: "jjbults@yahoo.com",
    by: "name"
    },
    authToken: "(removed)",
    session: {
    _content: 157,
    id: 157
    },
    userAgent: {
    name: "ZimbraWebClient - PRISM (Win)",
    version: "7.2.2 GA"
    }
    }
    }

    What is wrong? I am using SSH-tunnel (I'm in China)

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Weare, NH
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    I see this is a little older, but I am now running into this same issue. Did you find a resolution for this at all?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-30-2013, 10:13 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 02-22-2011, 07:37 PM
  3. Broken account - not listed, but 'exists', so can't create
    By whileworth in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2010, 08:07 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 12-24-2009, 04:51 AM
  5. User account not visible... but exists!
    By andremta in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2009, 02:41 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •