Results 1 to 6 of 6

Thread: Installer Hangs in Vista

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default Installer Hangs in Vista

    This has happened on 2 machines now. The installer hangs towards the end of the install during the "Waiting for core service to initialize" - "Starting Zimbra Desktop Core Service"

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    This means the webapps can't start properly. When this happens please file a bug and attach <install>/log/mailbox.log.

    Also if on linux or mac os x, please do a "kill -3 <pid>" which dumps the java stack into <install>/log/zdesktop.out and attach that to the bug. On windows unfortunately there's no easy way to dump out the stack trace.

    Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    232
    Rep Power
    10

    Default

    WOW. You are using Vista. How brave

    I had a user test drive it for me for 1 week. It sucked.
    Cheers,

    Travis

    "Let's look at this from a standpoint of "Status". What exactly, on the Space Craft, IS working?"
    -Flight Control, Apollo 13

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default Works for me

    I could install it on a PC running Vista Enterprise without any problems.

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Keep in mind that post was 2 months ago-it might have already worked itself out of the v0.38 of zimbra desktop (i've also seen it work on vista ultimate)

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Keep in mind that post was 2 months ago-it might have already worked itself out of the v0.38 of zimbra desktop (i've also seen it work on vista ultimate)
    You are correct, latest release installs fine, now get me the calendar!

Similar Threads

  1. Installation with Vista and Outlook 2003 failing
    By iain in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2007, 12:20 PM
  2. tomcat hangs
    By ekaftan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2007, 06:49 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 05-25-2007, 03:48 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •