Results 1 to 4 of 4

Thread: Language flag icon image

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Spain
    Posts
    233
    Rep Power
    6

    Question Language flag icon image

    I just added a new language translation to my ZCS 6.0.1 and it's showing the wrong flag icon in the preferences tab in the web client.

    I've edited some images.css, Preferences_all.js, images.js files as well as the flags.gif and img/ImgFlag##.gif files in the /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra directory and I still can't get the right flag to show and I can't even find the right file to edit or even remove the icons altogether.

    Where can I edit which flag icon is to be associated with each language locale?

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Spain
    Posts
    233
    Rep Power
    6

    Default

    bump.

    We're now on 6.0.7 and the issue sitll stands. I need to either add a new flag or just get rid of them altogether (Bug 44042 – Do not show country flags for languages).

    Any thoughts? thanks

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    369
    Rep Power
    6

    Default

    which language did you use?
    it displayed wrong or it didn't display?
    what is your language file's name?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Spain
    Posts
    233
    Rep Power
    6

    Default

    It's the Catalan translation from this thread. It shows the flag of Spain with the language on the ZWC (Admin console doesn't show flags).

    The flag of Catalonia isn't included in the Zimbra installation, we tried to put it in but couldn't find a way to do it. We used ImgFlagCA.gif (language code is ca or es_CA, depending on who you ask) and even tried adding it to the flags.gif file, which I later learned is a merge of all the ImgFlag##.gif files.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-31-2009, 03:48 PM
  2. Language preference not honored in 5.0.6
    By eombah in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2008, 12:10 PM
  3. Where do image attachments get downloaded when viewed?
    By Hercules331 in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2008, 02:10 AM
  4. unable to display image
    By jw3193 in forum Zimlets
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2007, 05:09 PM
  5. ZCS 3.0 Milestone 2 Language Files
    By KevinH in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2005, 11:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •