Still the same problem as before. Loads and works fine with IE. When I try and launch it with FF nothing works beyond the setup screen.

From the jetty log

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:24:13 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 110906 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:25:13 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 60668 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:07 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 48063 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:22 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/RoundPlus.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 954 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:24 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 7611 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:35 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 334 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:39 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 368 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:40 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/admin.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 5885 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:42 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 323 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:47 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/Warning_32.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 1196 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:50 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 12284 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:27:52 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 268 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:42 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17048 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:50 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 9906 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:51 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/doctypes.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 2594 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:51 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 339 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:57 -0500] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 200 8025 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:58 -0500] "GET /service/home/~/?auth=co&id=23302&part=2 HTTP/1.1" 200 862 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:59 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 364 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:59 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/Information_32.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 1284 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:02 -0500] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 200 2181 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:09 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 631 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:12 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17419 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:20 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 234 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:27 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 321 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:29 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 234 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:33 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 321 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:42 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 345 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:52 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17419 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:18 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:17 -0500] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6683 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:18 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 5853 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 5853 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6683 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6"

There is nothing at all in the Zimbra log files about this anywhere. The jetty log is the only place that references it.

I'm going to run the install on another machine and start the apllication first in FF before I start it in IE and see if that makes a difference.