Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Zimbra Windows download not working

  1. #11
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    What version of ZCS are you attempting to sync against?

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    France
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    What version of ZCS are you attempting to sync against?
    zmcontrol -v
    Release 4.5.4_GA_763.RHEL4_20070326134650 CentOS4 FOSS edition

    Cheers
    Last edited by sturgis; 09-30-2007 at 02:13 PM.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    I too am getting the same while trying to sync with the server on a Windows xp workstation...

    Zimbra Desktop version 0.53 against a Zimbra 4.5.5
    Last edited by edunn@adpt; 10-24-2007 at 02:02 PM.

  4. #14
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Please paste your error.

  5. #15
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    the Internet explorer error: name - TypeError message - 'children' is null or not an object number - -2146823281 description - 'children' is null or not an object

    Firefox:
    message - newParent has no properties
    fileName - http://localhost:7633/zimbra/js/zimb...v=070621192601
    lineNumber - 992
    stack - (undefined)@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/share/model/ZmOrganizer.js?v=070621192601:992
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/share/model/ZmFolder.js?v=070621192601:296
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:461
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:362
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:288
    ([object Object],[object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:219
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/Boot_all.js?v=070621192601:351
    ([object Object],[object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbra/csfe/ZmCsfeCommand.js?v=070621192601:357
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/Boot_all.js?v=070621192601:351
    ([object Object],[object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/ajax/net/AjxRpcRequest.js?v=070621192601:207
    ()@http://localhost:7633/zimbra/js/ajax/net/AjxRpcRequest.js?v=070621192601:130
    @:0

    name - TypeError
    I get these over and over again...

  6. #16
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Are you sure you're using .53 and not .58? You way want to uninstall and reinstall.

  7. #17
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    The install is: zdesktop_windows_intel_0_53 - I am assuming it is 0.53.. I'll try and uninstall and see about downloading a different version...

  8. #18
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    Ok - I have uninstalled and reinstalled - same issue.
    I did find this in the install directory after installation was complete:
    log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.commons.httpclient.HttpClient).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.

    and I see this in the log files:
    2007-10-25 09:34:22,125 DEBUG [Timer-Offline-Main] [] offline - resuming initial sync
    2007-10-25 09:34:22,250 DEBUG [Timer-Offline-Main] [] offline - delta: updated folder (11): ROOT
    2007-10-25 09:34:22,359 DEBUG [Timer-Offline-Main] [] offline - delta: updated folder (1): USER_ROOT
    2007-10-25 09:34:22,484 DEBUG [Timer-Offline-Main] [] offline - delta: updated folder (2): Inbox
    2007-10-25 09:34:22,484 ERROR [Timer-Offline-Main] [] offline - unexpected exception during sync for account edunn@adpt-tech.com
    java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -1
    at java.lang.String.substring(Unknown Source)
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineAccount$Versi on.<init>(OfflineAccount.java:58)
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineAccount.getRe moteServerVersion(OfflineAccount.java:85)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.getRemoteServ erVersion(OfflineMailbox.java:756)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.syncMessagelikeI tems(InitialSync.java:316)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.initialFolderSyn c(InitialSync.java:233)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.prioritySync(Ini tialSync.java:283)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.initialFolderSyn c(InitialSync.java:261)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.initialFolderSyn c(InitialSync.java:272)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.resume(InitialSy nc.java:175)
    at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.resume(InitialSy nc.java:163)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailboxManager$SyncTa sk.sync(OfflineMailboxManager.java:128)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailboxManager$SyncTa sk.run(OfflineMailboxManager.java:98)
    at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)
    at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)

  9. #19
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    Do I need to install Apache/Tomcat on my workstation?

  10. #20
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    No you don't need to install anything else.

    The issue you see is a known issue and has been fixed in a later release. However currently 0.58 has a bug that prevents the UI to load in the browser if the server is not a 5.0 server. So in your case if your server is not a 5.0 beta, then you'll need to wait for the next public release. I don't have a date yet but it will be later this year. We are working on a lot of big changes. Thanks for your patience!

Similar Threads

  1. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 07:25 AM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  3. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM
  5. Logger
    By jholder in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 03-31-2006, 11:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •