Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Zimbra Windows download not working

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Windows download not working

    Zimbra Windows download fails after starting the download (if it starts)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Desktop

    Sorry Zimbra Desktop for windows.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Seems to be working for me.
    Are you sure it's not your internet?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    France
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Seems to be working for me.
    Are you sure it's not your internet?
    Does not work for me either. (tried firefox and explorer)

    This is the error:
    <Error>
    <Code>NoSuchKey</Code>
    <Message>The specified key does not exist.</Message>

    <Key>
    downloads/zdesktop/zdesktop_0.53/zdesktop_windows_intel_0_53.exe
    </Key>
    <RequestId>B9AC3A0625B76FA7</RequestId>

    <HostId>
    nvCFvHJJbnytykLHlvjNoyQ2qGpX02JfhfUx401EiFpLLXOpjf GBrA+SADxhUdFP
    </HostId>
    </Error>

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Curtism's problem was the download failing after it started (seemed to be an individual connection problem)

    Sturgis's error is immediately after clicking the download link
    -got the same error across all 3
    -I just fired off an email to let the website team know
    Last edited by mmorse; 04-14-2008 at 08:57 PM.

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    France
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    it's fixed
    Cheers!
    It works now.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    France
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    I installed it. Id does not work with open source edition... at least out of the box ...

  9. #9
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    What's the symptom?

  10. #10
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    France
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jjzhuang View Post
    What's the symptom?
    Simply not syncronizing.
    I tried with Firefox and IE

    name - TypeError message - 'children' is null or not an object number - -2146823281 description - 'children' is null or not an object

    or in Firefox
    message - newParent has no properties
    fileName - http://localhost:7633/zimbra/js/zimb...v=070621192601
    lineNumber - 992
    stack - (undefined)@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/share/model/ZmOrganizer.js?v=070621192601:992
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/share/model/ZmFolder.js?v=070621192601:296
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:461
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:362
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:288
    ([object Object],[object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbraMail/core/ZmRequestMgr.js?v=070621192601:219
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/Boot_all.js?v=070621192601:351
    ([object Object],[object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/zimbra/csfe/ZmCsfeCommand.js?v=070621192601:357
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/Boot_all.js?v=070621192601:351
    ([object Object],[object Object])@http://localhost:7633/zimbra/js/ajax/net/AjxRpcRequest.js?v=070621192601:207
    ()@http://localhost:7633/zimbra/js/ajax/net/AjxRpcRequest.js?v=070621192601:130
    @:0

    name - TypeError

Similar Threads

  1. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  3. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 02:30 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM
  5. Logger
    By jholder in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 03-31-2006, 10:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •