Results 1 to 5 of 5

Thread: connection refused

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Default connection refused

    I have installed the latest version and ll seems to go ok.

    When I start the program, I get a 'connection refused' message.

    Any pointers?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Probably because the background service didn't start correctly.

    What is your platform? Have you installed desktop before? Could you see if there's any errors in log files under <install>/log?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default Seeing the same thing

    I'm seeing the same thing as well. I saw this on the alpha version. I'm running Fedora8 64-bit. One thing that did standout to me in the log file was

    "495 WARN [main] log - Nested in java.lang.reflect.InvocationTargetException:
    java.net.BindException: Address already in use"

    I'm not sure what address it's referring to. Memory address.. port address, network address. I've attached the full log.

    I've tried starting the daemon as root and disabling the firewall. There are no SELinux errors being thrown by this but I did disable that as well (just to be sure).

    What else can I provide to figure out what's going on?

    -Dave
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Is there anything in your mailbox.log? I'm not positive that the linux build will work on any 64bit platform as it's built for 32bit.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Unless I'm looking in the wrong place there isn't even a mailbox.log file created (find ./ -name mailbox.log in ~/zimbra/zdesktop yields nothing).

    I do get a blank Zimbra Desktop window but there is nothing drawn in it. I'm assuming it's telling me that the port is in use (based on the bind statement/error) but port 7633 is definitely not in use.

    I do have 32-bit libs also installed so, in theory, this should work even though I'm running a 64-bit kernel. I could boot into a 32-bit kernel (assuming I can) and test once more.

    -Dave

Similar Threads

  1. zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE
    By nbhanji in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 04-29-2008, 11:39 AM
  2. Lots of deferred errors all of a sudden
    By CdtDelta in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2007, 08:27 AM
  3. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 07:25 AM
  4. Can not reach https://example.com:7017/zimbraAdmin
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 03-31-2007, 10:14 AM
  5. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 07:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •