Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Beta4 is failing to install on OS X 10.5.5 (intel)

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default Beta4 is failing to install on OS X 10.5.5 (intel)

    I am getting errormessage that its only installable on intel, so i presume it thinks i have powerpc, but that is rather wrong.

    At least my vmware dosnt think so .

    Rgs
    Egil

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    May I ask what's the model number of the Mac you are running? If possible, the date it's manufactured?

    If it's really mis-identified, we can report this to our 3rd party vendor. Thanks.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    Model Name: iMac
    Model Identifier: iMac7,1

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Yeah, that's Intel alright. Let me open a bug for it. Thanks for the info.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks for quick response. I am very satisfied with the acquirement of Zimbra Network Edition, looking forward to zimbra desktop with sharing capabilities


    Thanks

    Rgs
    Egil

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default a different model

    I'm also getting the same error with my MBP when installing zdesktop_0_91_build_1344_macos_intel

    Model Name: MacBook Pro 15"
    Model Identifier: MacBookPro2,2
    Processor Name: Intel Core 2 Duo

    I'll give the Linux version a try on my VM in the interim!

    Thanks.

    A.J.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Can you guys run the attached java class on your machines, and report back to us the value of "os.arch="? That may help us to fix this issue in the next release, which is coming soon.

    Please unzip the attached ostest.zip in any directory. Open a terminal and go to the directory you have ostest.class and run:

    java ostest
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default my result

    os.arch="x86_64". The test is concluded. Thank you!

    hth!

  9. #9
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    thanks for the info. it will be addressed in the coming release.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    os.arch="x86_64". The test is concluded. Thank you!

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-29-2008, 09:00 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 01:02 AM
  3. Replies: 21
    Last Post: 09-27-2007, 12:49 PM
  4. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 01:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •