Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Stuck on Loading!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default Stuck on Loading!

    I installed Zimbra Desktop on a Mac running 10.5.5.

    I configured a GMail account which the set-up screen accepted.

    When I launch the app it just gets stuck at the loading screen

    I also tried this with a straight POP3 account with the same result. I tried waiting all night and still nothing changed, just stuck at the loading screen.

    Any help would be greatly appreciated!!!

    Thanks,

    DA

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    which build you installed? the lastest build 1344?

    are there any java exceptions in log/zdesktop.log ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default Follow-up

    My build is: zdesktop_0_91_build_1344_macos_intel.dmg

    The log file is attached as I don't know how to read it.

    Thanks,

    David Asofsky
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    your gmail sync went just fine. i'm not sure what you mean by stuck. could you try using a browser to point to Bugzilla Main Page

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Hmm, the post got formatted wrong. I meant localhost:7633

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default Next Step

    The above bugzilla link brought up a firefox window and worked fine. This picture is what happens when I double-click on the Zimbra Desktop icon.

    It stays on this screen and never changes. Nothing ever comes up. This is what I men by stuck

    DA
    Attached Images Attached Images

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Desktop Loading issues

    As the picture shows above, this is what happens when I click on thee Zimbra Desktop icon. It gets to this screen and nothing happens?

    I would like to get this issue resolved as I am really looking forward to trying out Zimbra Desktop?

    Any thoughts?

    Thanks,

    DA

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jjzhuang View Post
    Hmm, the post got formatted wrong. I meant localhost:7633
    How about an answer to this question? Use your browser to go to that address.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default Using Browser

    Yes it works when I use: Bugzilla Main Page

    I just can't start the app

    Thanks,

    DA

  10. #10
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default Local App

    Why would it work via a web browser (firefox) but not work by clicking on Zimbra desktop icon and opening the app?

    DA

Similar Threads

  1. nohup: appending output to `nohup.out'
    By artproject-2004 in forum Error Reports
    Replies: 14
    Last Post: 08-22-2010, 09:00 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 11-20-2008, 03:37 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  4. speed up the net
    By mcesari in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2008, 12:24 PM
  5. WebAdmin: Mail Queues Stuck On Loading
    By vertigox in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2006, 08:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •