Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61

Thread: HELP! Installation/upgrade issue!

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default HELP! Installation/upgrade issue!

    Hi,

    I've been using Zimbra for about a week now. It so far had seemed great, and i liked the functionality of it.

    However, this morning i got up (and having left my PC on all night) Zimbra said it had upgraded to the latest version and required a restart. At this point in time i can't recall whether it was to restart the program or restart the computer. Either way i did as instructed. i think it said restart the program.

    After restarting, i clicked on zimbra to view my emails and the starter page loaded (where it goes through the 3 icon pictures).

    However, after a couple of minutes doing that it then comes up with this error message:
    Couldn't access Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for error and report to Zimbra Desktop - Zimbra - Forums

    i'm not entirely sure what "logs" are, or how to check them! How do i proceed to fix my issue? Have i lost all my emails?

    Any help greatly appreciated

    Ric

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    I've had a check thru the folder with zimbra in! would the log be the notepad text document entitled "zdesktop" in my logs folder? (it's 17k long in my case). Should i copy and paste the data in it, to this thread, or should i send the document to someone?

    Ric

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    Anyone? any help or suggestions? please! lol!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    hi rics,
    Sorry you're having trouble. Are you on a mac or windows or linux?

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    i'm on a pc, running XP home

    thanks
    ric

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    which build you are running? can you post log/zdesktop.log here?

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    no idea about the build... i can't open it to check! not sure how to find the build anyother way!?

    the log... is it the text document i mentioned above?

    ric

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    version/build info can also be found at conf/install.info

    yes, that's the log file.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    i think its attached...
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by rics View Post
    i think its attached...
    and again...!

Similar Threads

  1. Zimbra desktop and AVG Free 8.0 Issue
    By mannix77 in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2008, 01:34 PM
  2. Issue with Print Size in Zimbra Web Client
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2007, 01:59 PM
  3. dns issue with suse 10.2 and issue with bind
    By zjustin in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 05-06-2007, 12:18 PM
  4. Intermittent issue (issue# 5852) ?
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2006, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •