Results 1 to 8 of 8

Thread: Installation probelms with Windows XP

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Installation probelms with Windows XP

    Clipboard01.jpg

    Clipboard02.jpg

    zdesktop.log

    I have included screen shots of the problems, with failed to inject zimbra and can not connect to zimbra desktop server is there any fix for this, i included my out log thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    It looks like there is a problem with the localconfig.xml file,
    have you edited that file?
    Code:
    Caused by: org.dom4j.DocumentException: Error on line 23 of document file:///C:/Documents%20and%20Settings/Andy%20&%20Charlie/Local%20Settings/Application%20Data/Zimbra/zdesktop/conf/localconfig.xml : The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference. Nested exception: The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.
    Can you post it?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    localconfig.zip

    I have not edited this file at all. I have included it in a zip. Thanks for taking a look at it

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    it looks like, the "&"in the path is the cause of the problem
    Code:
       <value>C:\Documents and Settings\Andy & Charlie\Local Settings\Application Data\Zimbra\zdesktop/jetty</value>

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    is there anything I can do about this other then formatting my machine?

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    I have opened a bug for this: Bug 37459 &ndash; need to escape special chars in localhost.xml

    For now, you can uninstall ZD and reinstall it under C:\Program Files or other folders you like. (just don't use the default suggested location)

  7. #7
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    thanks i'll try that

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    try to install it again from the beginning and i am sure that it will fix your problem...
    Hi all..

Similar Threads

  1. Unable to access Yahoo account via Zimbra Desktop
    By drdrem in forum Error Reports
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2009, 02:30 PM
  2. Windows Desktop Build Questions
    By fgates in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2008, 09:51 PM
  3. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 10:01 PM
  4. Zimbra installation in fully Windows environment
    By Shrinivas in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 03-28-2007, 10:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •