Results 1 to 4 of 4

Thread: Installation not succesful on Vista

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Installation not succesful on Vista

    Hi

    I have tried installing and I get he "Zimbra failed to inject Zimlets....." message. I tried a re-download and re-install but no success.

    I have checked to see if the backend was running - there is a service called "Yahoo Zimbra Desktop service" running but no process called zdesktop or similar running.

    There was only one file in the log folder (zdesktop.out) which I have attached.

    As far as I could tell my firewall (the windows one) wasn't blocking the appropriate port. But I am not sure I was checking correctly.

    I would be grateful for any help.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    186
    Rep Power
    8

    Default

    I am not seeing a zdesktop.out file attached. Can you attach zdesktop.out and zdesktop.log?

    Troubleshooting Yahoo! Zimbra Desktop FAQ - Zimbra :: Wiki
    Last edited by king0770; 05-14-2009 at 03:51 PM.

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default attached file

    I have attached the zdesktop.out - sorry, must have failed the first time.

    As I said this was the only file in the log directory - no zdesktop.log exists.

    Thanks.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    check out this thread:

    http://www.zimbra.com/forums/error-r...ss-server.html

    Quote Originally Posted by twebber View Post
    I have attached the zdesktop.out - sorry, must have failed the first time.

    As I said this was the only file in the log directory - no zdesktop.log exists.

    Thanks.

Similar Threads

  1. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 06:18 AM
  2. Installation with Vista and Outlook 2003 failing
    By iain in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2007, 12:20 PM
  3. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 08:55 AM
  4. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 08:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •