Results 1 to 3 of 3

Thread: Windows 7 Enterprise RTM

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Windows 7 Enterprise RTM

    I have just installed the enterprise version of the final release of Windows 7 and was able to install Zimbra 1.0.3 build 1691 win32 with no problem. However, when you launch it for the first time the connection window just sits there and doesn't do anything. I installed Java (not sure if it needed it or not) and checked the log file and am not sure what the issue might be. I saw the Java IO error but not sure how to resolve. Any help would be appreciated.

    Kurt

    zimbra log:
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 6 folder mappings for service 'yahoo.com'
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 2 attrs for service 'yahoo.com'
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 19 folder mappings for service 'gmail.com'
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 2 attrs for service 'gmail.com'
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 5 folder mappings for service 'aol.com'
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 8 folder mappings for service '.msexchange'
    2009-10-11 16:56:49,210 DEBUG [main] [] offline - Loading 9 folder mappings for service 'hotmail.com'
    2009-10-11 16:57:02,470 INFO [main] [] log - No Transaction manager found - if your webapp requires one, please configure one.
    2009-10-11 16:57:02,953 INFO [main] [] log - Opened C:\Users\Stephan White\AppData\Local\Zimbra\zdesktop\jetty\logs\acc ess_log.2009-10-11
    2009-10-11 16:57:02,984 INFO [main] [] log - Started SelectChannelConnector@127.0.0.1:7633
    2009-10-11 16:57:03,047 INFO [service-port-ping] [] offline - service port is ready.
    2009-10-11 16:57:03,655 WARN [btpool0-1] [] system - shared-mime-info file error java.io.FileNotFoundException: C (The system cannot find the file specified)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    are you still having problem? the log looks okay though...

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Yes. If you do an "upgrade" from Vista to Windows 7 it works perfectly. This was the enterprise version of Windows 7.

Similar Threads

  1. Unable to access Yahoo account via Zimbra Desktop
    By drdrem in forum Error Reports
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2009, 01:30 PM
  2. Windows Desktop Build Questions
    By fgates in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2008, 08:51 PM
  3. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 09:01 PM
  4. Got Zimbra running as a Windows service (sort of)
    By ptyork in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2006, 02:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •