Results 1 to 6 of 6

Thread: User Guide

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default User Guide

    Before installing Zimbra Desktop, I tried to see the User Guide.

    Why Zimbra Desktop User Guide (Here: Zimbra Mail Help) is blocked on the "Get Started" section?

    When I click on "Setting Up Yahoo! Zimbra Desktop" (or any other section) nothing happens.

    Am i wrong (not) doing something?

    Can I find somewhere a downloadable User Guide?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    It works for me, I can see all the pages in that documentation. I'd suggest you check your browser settings and see if anything is blocking those pages.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    It works for me, I can see all the pages in that documentation. I'd suggest you check your browser settings and see if anything is blocking those pages.
    You're right.

    First I tried in my usual browser (Avant) and I've got the behaviour I've reported.

    Now, at your warning, I tried using Firefox and everything is fine. Thank you!

    But the question remains: Why it doesn't work in Avant Browser (which is Microsoft Internet Explorer engine based)?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I've just installed AvantBrowser on my XP Pro machine and again, I have no problems getting to any of the help pages. I'm not familiar with the settings in AvantBrowser but I'd suggest it's something you've got blocked that's causing the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks, phoenix. I'll search the question. Anyway, I can now see the User Guide.

    If I'll find something about settings in Avant Browser, I'll warn the forum.

    Once again, thank you.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    It's an error which comes from Internet Explorer. In Microsoft Internet Explorer version 8, when I click one of the other titles in the content summary, nothing happens and in the stattus line I get a message "Error on page" (that message I don't see in AvantBrowser).

    So, it's about a setting in Internet Explorer 8. I'll dig forward and I will tell you what I find.

    I remember I didn't change any of the settings when I've installed Internet Explorer 8, so it can be difficult for me to observe what setting is guilty.
    Last edited by ionel.sandu; 11-02-2009 at 07:48 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 10:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •