Results 1 to 5 of 5

Thread: 3 animated Icons but will not open

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default 3 animated Icons but will not open

    I was running zimbra and liked using it. I recently got an Ipod touch and
    not sure if this is related but was unable to open up the zimbra desktop
    since then. I tried uninstalling the program and then running CCLeaner, to remove anything that have been left behind. I then reinstalled the program and was back at the 3 animated Icons still not opening the program.
    I'm running xp home 32 bit with all the current upgrades up to date.

    Help and suggetions would certainly be appreciated. Thanks for your time.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    People have been reporting problems with iTunes 9 breaking ZD with the plugins it tries to install. I am guessing that when you setup your iPod touch you installed iTunes for the first time?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default 3 animated icon ...STILL WONT OPEN

    I tried uninstalling and reinstalling Zambra. Still without sucess. On the reinstall I tried changing the port to 7678 but that didn't work either.
    Don't know what else to do but wait for the next edition. Any suggestions?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    19
    Rep Power
    6

    Default New version iTunes fixes problem

    Quote Originally Posted by togapete View Post
    I tried uninstalling and reinstalling Zambra. Still without sucess. On the reinstall I tried changing the port to 7678 but that didn't work either.
    Don't know what else to do but wait for the next edition. Any suggestions?
    Installing the latest version of iTunes (9.1.x) fixes the problem.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Thumbs down

    Zimbra, the leader in open source email and collaboration IF YOU CAN GET IT TO RUN!. Let's change the motto like this guys, what do you think. I have Windows 7, very new machine, office, itunes installed. Zimbra installed but NOT WORKING.

    First I get the zibidy (or something similar) not installed correctly, then I get the animated icons for what seems like a verrrry long time then I get the error.

    I reaaaaally wanted to get rid of outlook. C'mon guys!

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  2. Cannot connect to LDAP from a client machine
    By rcholcomb in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 08-21-2008, 10:55 AM
  3. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 08:55 AM
  4. open port 7071
    By pgrayove in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2006, 08:08 AM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 04:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •