Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Install to any directory besides the default not working in beta 3

  1. #1
    tonyawbrey Guest

    Default [SOLVED] Install to any directory besides the default not working in beta 3

    I tried to install to D:\Zimbra\Zimbra Desktop and install completes fine on Windows Vista but I always get the following error when I try to start it up.

    Couldn't access Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra :: Forums.

    Any help would be appreciated.

  2. #2
    tonyawbrey Guest

    Default

    Wow, 44 views and no responses? Has anyone else tried installing to a different location than the default?

  3. #3
    tonyawbrey Guest

    Default

    Solved, had to reinstall back to original location, and start it up, then delete zimbra account. For some reason when I uninstalled it left all the data and stuff from the account. I then uninstalled and made sure all references to zimbra was removed from all my drives and installed beta 3 on location other than the default and it then initialized correctly.

Similar Threads

  1. Change Password not working with Active Directory
    By pornsakb in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2011, 01:41 AM
  2. GAL not working with Active Directory
    By ardiederich in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2008, 08:01 PM
  3. Install - how to use Zimbra for calendar instead of default (PST)
    By pyite in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2007, 09:45 AM
  4. Multi server install not working
    By Nassri in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 08-17-2006, 10:23 PM
  5. Admin URL not working after install
    By kennyfordham in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 10-07-2005, 03:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •