Results 1 to 5 of 5

Thread: installation failed.

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default installation failed.

    i tried to install Zimbra on my RHEL6(newly installed)

    but it fails.

    i got an error message like this

    Code:
    [root@localhost Desktop]# ./zdesktop_1_0_4_build_1833_linux_i686.sh 
    Unpacking JRE ...
    Preparing JRE ...
    Starting Installer ...
    Could not display the GUI. This application needs access to an X Server.
    If you have access there is probably an X library missing.
    *******************************************************************
    You can also run this application in console mode without
    access to an X server by passing the argument -c
    *******************************************************************
    An error occurred:
    java.lang.UnsatisfiedLinkError: /root/Desktop/zdesktop_1_0_4_build_1833_linux_i686.sh.7717.dir/jre/lib/i386/motif21/libmawt.so: libXp.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
    Error log: /tmp/install4jError27509.log
    
    
    also attaching the error log
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-28-2010, 12:32 PM
  2. Help!!! Moving ZCS does not work!
    By ASebestian in forum Migration
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2009, 06:06 PM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2006, 12:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •