Results 1 to 4 of 4

Thread: Launching Application Problem after Installation

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Launching Application Problem after Installation

    Hi,

    I downloaded and Installed the latest beta of Zimbra. I installed the first portion as root, and then the user portion as my normal user. all seemed to go well but when I trey to run the application I get the following error message.

    Code:
    run-mozilla.sh: Cannot execute
    I checked the permissions and to make sure that it was executable-----and all was fine.....so I'm out of ideas.

    Any help would be greatly appreciated

    Cheers!
    etech97

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    moved to zimbra desktop forum

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    I installed the program again and now I tried starting the program the following way :

    You can start Zimbra Desktop by double-clicking the desktop icon or by running the following command:
    "/home/etech97/Download/zimbra2/zdesktop_2_0_beta4_b10514_linux_i686/app/linux/prism/zdclient" -webapp "y/zdesktop.webapp" -override "y/zdesktop.webapp/override.ini" -profile "y/profile"
    And get this message :

    etech97@neptune:~/Download/zimbra2/zdesktop_2_0_beta4_b10514_linux_i686/app/linux> "/home/etech97/Download/zimbra2/zdesktop_2_0_beta4_b10514_linux_i686/app/linux/prism/zdclient" -webapp "y/zdesktop.webapp" -override "y/zdesktop.webapp/override.ini" -profile "y/profile"
    Error: unrecognized override.ini path.
    Any help would be greatly Appreciated

    Thank you very much!!!
    Cheers!
    etech97

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    113
    Rep Power
    5

    Default

    webapp "y/zdesktop.webapp" -override "y/zdesktop.webapp/override.ini" -profile "y/profile"
    The 'y' in this path looks wrong. It should be something like /home/userid/zdesktop instead. Try re-running linux/user-install.pl; it should prompt you where to put data files and give you a correct launch command line.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 01-21-2009, 12:48 AM
  2. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 09:09 AM
  3. Problem with Ubuntu installation
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2007, 11:25 AM
  4. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM
  5. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •