Results 1 to 10 of 40

Thread: Installation Problem

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default Installation Problem

    I cannot install my Zimbra Desktop in my PC, The Zimbra Desktop Core Service is not initializing.

    And at my terminal window displays:

    log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.commons.httpclient.HttpClient).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
    I attached a screenshot of my installation

    Thank you for your notice
    ^__^
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Not initializing can be due to many reasons. The warnings in the log can be disregarded. Are you on Windows, Mac or Linux? Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    in Linux, but I also tried it in windows and MAC, the same problem happens

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    On either Mac or Linux, when the java process is hanging, you can get a stack trace dump by sending a SIGQUIT using kill like this:

    kill -3 <pid>

    where <pid> is the process id of the java process.

    The stack trace is dumped into <install>/log/zdesktop.out. If you can manage to generate the trace, please post it here. Thanks!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    sori jjzhuang, but i'm a bit confused, i didn't know which process i should kill.

    I included a printscreen of my processes. Which of those should I kill?
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    I don't see the process running. Do you see anything in your zdesktop.out or zdesktop.err log files? Thanks!

Similar Threads

  1. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 09:09 AM
  2. Problem with Ubuntu installation
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2007, 11:25 AM
  3. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM
  4. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •