Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra 5.0.0. Beta2: mail error in method: ZmCsfeCommand

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default Zimbra 5.0.0. Beta2: mail error in method: ZmCsfeCommand

    Hi,

    I am a newbie with Zimbra and installed version 5.0.0 Beta2.

    Everything is ok, but when I want to send a mail to another
    Zimbra user, I receive the following error message:

    "msg - system failure: MessagingException
    code - service.FAILURE
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Receiver"

    Any ideas?

    Thanks and best regards
    Bernhard

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Do you have another mail server running on port 25? DNS problem? What's in your logs? You could also search the forums for 'MessagingException', there's some resolutions there.
    Last edited by phoenix; 08-21-2007 at 09:16 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks,

    I disabled "sendmail" in the "Runlevel Editor" and now everything is ok.

    Regards,
    Bernhard

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by muehlibane View Post
    Thanks,

    I disabled "sendmail" in the "Runlevel Editor" and now everything is ok.

    Regards,
    Bernhard
    Hi,
    A newbie to Zimbra, I got the same error as you.

    Where do I find the runlevel editor??

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 01:11 PM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  5. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •