Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Unable to access NEED HELP!

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Unable to access NEED HELP!

    I have been unable to log onto my zmail since earlier this afternoon. I am completely cut off from my clients and my office and have no idea what is going on. The error message when I attempt to link to the server says "Cannot Find Server." I am desperate and beginning to panic. Anyone know what is going on?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I afraid that zmail is nothing to do with Zimbra (I assume you're talking about Zimbra), the provide hosted email services and you should contact their support department for help with your problem.
    Last edited by phoenix; 08-27-2007 at 11:52 PM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Somehow I doubt she's using a service hosted in Portugal...
    I'll wager something in the USA and probably close to Ohio

    Either way - as Bill said, while this forum is for Zimbra, a connection problem is going to be something you should contact your individual hosting provider for.

    If you would like to enlighten us with the URL that you intend to browse too (ie http://zimbra.domain.com or http://zmail.domain.com or http://webmail.domain.com or http://mail.domain.com etc) then we'll be happy to hunt for some contact info for you.
    Last edited by mmorse; 08-28-2007 at 01:00 AM.

Similar Threads

  1. Access Zimbra on port 443 via apache
    By CatiaL in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2007, 03:11 AM
  2. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 03:20 AM
  4. Unable to access web client
    By scervera in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 02-23-2007, 05:32 AM
  5. Filtering user access per account
    By PNE in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 06-26-2006, 01:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •