Results 1 to 6 of 6

Thread: Some problems

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default Some problems

    Hello,

    I have two problems with my Zimbra installation ... (my first installation of Zimbra)
    (OpenSuse 10.1 and Zimbra OpenSource 4.0.4 on dedicate server)

    the software work correctly from january 2007 but the last month many "crash" of zimbra has succeded, I try to explain: during the day zimbra crash ... zmcontrol status return:

    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Stopped
    logmysql.server is not running
    mailbox Stopped
    tomcat is not running

    mta Running
    snmp Running
    spell Running

    when I type zmcontrol stop
    Stopping mta...Done
    Stopping spell...Done
    Stopping snmp...Done
    Stopping antivirus...Done
    Stopping antispam...Done
    Stopping imapproxy...Done
    Stopping mailbox...Done
    Stopping logger...Done
    Stopping ldap...Done

    and next zmcontrol start
    Starting ldap...Done.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting snmp...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.

    the software work fine for 15-20 minutes and ... crash again during the night (when my users sleep..) the software is stable (maybe for the low email traffic)

    I d'ont have logs from zimbra, the logger not work ... mysql is running and accessible but the tables are empty and in the web administration console I d'ont have logs or statics ... if I check again with zmcontrol status the logger is stopped ... it is ever stopped

    If you have read this long (sorry) message and you can to resist at my terrific English

    please help me, thank you in advance
    Last edited by druid; 08-31-2007 at 01:48 PM.

Similar Threads

  1. Restarting and german 'umlaut' problems
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 03:09 AM
  2. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 04:40 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 11:31 AM
  4. Problems with public Subversion repository
    By dwhite in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2006, 12:25 PM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •