Results 1 to 7 of 7

Thread: Unable to Stop/Start Zimbra without server reboot

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Unable to Stop/Start Zimbra without server reboot

    New installation (less than one month), fails to start/stop without a server reboot. zmcontrol stop, indicates all is stopped, however the zmtomcatmgr.pid is not removed. The only way to restart Zimbra is to remove the /opt/zimbra/log/zmtomcatmgr.pid, then reboot server, and then issue zmcontrol start. Most of the time the mailbox needs to be re-indexed. I have searched the forum but have not found an issue like this...I have issued the command to reset permissions...it did not fix the problem....

    Does anyone have any suggestions? Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hello, and welcome to the forums.

    Weird. What version/OS? Try re-running the installer with the -s option. ie:
    ./install.sh -s

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks that fixed the problem. The OS is SUSE LINUX Enterprise Server 9 (i586) VERSION = 9. One other issue, one user has 6 Drafts, however when the folder is opened there are no messages, and unable to delete.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hi-
    Does the user use an IMAP client?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, sometimes...Thunderbird...however no messages show up in the draft folder in the thunderbird client.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Can you mark the folder as read in thunderbird?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Marking the folder as read in Thunderbird marked it as read in Zimbra..

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 07:21 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 11:45 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-03-2006, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •