Results 1 to 2 of 2

Thread: problem on port 80

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default problem on port 80

    hello
    im a newbie in using zimbra, I have able to install zimbra on debian2.6 sarge and i am able to access the zimbra by typing localhost to my web client which is mozilla. after sometime when i restart again my zimbra at terminal
    $zmcontrol start
    then
    $zmcontrol status
    all the process are running...
    but when i check my web client
    it says attemp failed cannot contact localhost
    so i check it by
    $nmap ip
    it shows all the ports running and i think port 80 is missing
    can somebody help me on my problem?
    also it would be much appreciated if you can post a step by step guide...
    tnx in advance...

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Try running a:
    lsof | grep TCP
    and see if your system is binding to port 80.

Similar Threads

  1. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  2. Installation Problem - Possibly LDAP
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 04:47 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. Zimbra Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2006, 09:33 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •