Results 1 to 3 of 3

Thread: Message received time

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default Message received time

    Message received time is in correct. I can't figure out why. I upgraded from 4.5.6 to 4.5.7 OS edition. Message received time displays ~+8 hours off. We are Mountain Time GMT-7:00.

    I have tried to set the time with zmprov both to the COS and to individual accounts but it does not change. We are using the advanced web client.
    I also set time zone in the user accounts but it majes no difference.


    Calendar shows correct time.

    Am I missing something?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Philippines
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default

    Welcome to the forum. :-)

    How about the time setting of your server?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    I have tried setting the server (Centos 5) clock to GMT with a timezone. Also tried setting hardware clock to Local time. Mail received still shows wrong value, Zimbra Time shows correct local time under mini-calendar.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Replies: 29
    Last Post: 02-18-2007, 06:45 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM
  5. Message received to server - never goes to mailbox
    By shankwc in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 03-16-2006, 01:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •