Results 1 to 2 of 2

Thread: zimbraImapCleartextLoginEnabled QUESTION

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default zimbraImapCleartextLoginEnabled QUESTION

    Hi, I try to change this field to enable clear text login like mention in the wiki.


    I user this command :
    su - zimbra -c "zmprov mcf zimbraImapCleartextLoginEnabled TRUE"

    and service zimbra restart

    Samething after.

    su - zimbra -c "zmprov gs mailtest.xx.com | grep -i zimbraImapCleartextLoginEnabled"

    zimbraImapCleartextLoginEnabled FALSE


    Why this setting don't change.

    thx
    Last edited by erik.lalancette@risq.qc.c; 10-22-2007 at 09:24 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    You're setting global config and then fetching server config. My guess is that you've already set zimbraImapCleartextLoginEnabled to FALSE on the server, and that overrides any global config value.

    Try "zmconfig ms mailtest.xx.com zimbraImapCleartextLoginEnabled TRUE" and see if that fixes things.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Hot backup question on open source?
    By cfigurelli in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-09-2008, 01:43 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 06-08-2008, 01:54 PM
  3. Question Marks Appear In Mail
    By godzilla8nj in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 09-05-2007, 08:35 AM
  4. Multiple Domains Question
    By kristiaan_d in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2007, 04:38 AM
  5. Email Setup Question
    By vangundypw in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2006, 04:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •