Results 1 to 10 of 21

Thread: server dropped connection

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Carcavelos, Lisbon
    Posts
    61
    Rep Power
    8

    Default server dropped connection

    I have some users thar are not able to send e-mails, with this message:

    From IP: 127.0.0.1
    Content filter: undefined
    server dropped connection without sending the initial smtp greeting

    Any Idea on what is happening?
    I have a local DNS and a public DNS. I have set up enable DNS Lookups on server and global.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Do you have another MTA running?
    zmcontrol status?
    Can you paste your hosts file?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Carcavelos, Lisbon
    Posts
    61
    Rep Power
    8

    Default

    Another MTA on the same server no, on the LAN I have to check.

    [zimbra@mail ~]$ zmcontrol status
    Host mail.sede.dgrf.min-agricultura.pt
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running
    [zimbra@mail ~]$

    do you mean /etc/hosts ?

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Carcavelos, Lisbon
    Posts
    61
    Rep Power
    8

    Default

    ok
    cat /etc/hosts
    # Do not remove the following line, or various programs
    # that require network functionality will fail.
    192.168.1.1 mail.sede.dgrf.min-agriculrura.pt mail
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    # 192.168.1.1 cupressus.sede.dgrf.min-agricultura.pt cupressus
    194.38.148.226 pinus.dgrf.min-agricultura.pt pinus
    192.168.1.252 proxy.dgrf
    # 192.168.1.251 mail.dgrf

  6. #6
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Carcavelos, Lisbon
    Posts
    61
    Rep Power
    8

    Default

    I have an internal DNS with a host name for Lan IP and a public DNS with a host name for the Internet.
    Zimbra is configured with the Lan host name. Is this a problem to send emails to other domains?
    I cannot send emails to other domains, for our domain there is no problem.

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •