Results 1 to 5 of 5

Thread: Upgraded to 4.5.9 - Now Yahoo Map Zimlet is Broken

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    9

    Default Upgraded to 4.5.9 - Now Yahoo Map Zimlet is Broken

    Has anyone else run into this issue?

    We upgraded our ZCS 4.5.7. NE cluster to 4.5.9 over the weekend. Now the Yahoo Map Zimlet does not work. You can right click it and open a new page to Yahoo Maps, but the left click feature does not work. It will open the dialog box that asks for an address to be entered, but when you complete that and click OK, it just brings up a blank window.

    The same thing appears if you get an address in an email and hover over it with the mouse. Normally it would pop up that window with a map of the address you've hovered over.

    Matt
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Did you try redeploying it?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    9

    Default

    Yes...initially we just did an install, but we've since redeployed. Also just added a brand new server to the cluster and it doesn't work on that one either.

    I heard there's a new bugzilla entry for this but I cannot seem to find it. If anyone has it please post it here.

    Thanks,
    Matt

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Out of curiosity, could you check your /opt/zimbra/tomcat/webapps/service/zimlets/com_zimbra_ymaps/ymaps.js
    and if needed change http://img -> http://gws
    Com_Zimbra_YMaps._callback =
    function(obj, result) {
    var r = result.text;
    Com_Zimbra_YMaps._displayImage(r.substring(r.index Of("http://img"),r.ind
    exOf("")), obj);
    };
    Be sure to clear you browser cache before you test so that it re-downloads the .js from the server.
    Last edited by mmorse; 10-31-2007 at 06:40 PM.

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Unfortunately, that alone doesn't seem to solve it any more like it used to, at least in my testing. Plus even after clearing /opt/zimbra/tomcat/work/* followed by a tomcat restart.

    If I open up firebug, the GET requests to the /service/proxy?target= go out, but there's no response.

    If however you are luckier, and that old method does work for you, then you can modify the zips and re-deploy as needed.
    Permanent change of zip:
    -su zimbra
    -zmzimletctl undeploy com_zimbra_ymaps
    -zmzimletctl listZimlets (check all sections, if any left in the host section, rm -rf /opt/zimbra/tomcat/webapps/service/zimlets/com_zimbra_ymaps)
    -cd /opt/zimbra/zimlets-extra
    -mkdir ymaps
    -cp com_zimbra_ymaps.zip ymaps
    -cd ymaps
    -unzip com_zimbra_ymaps.zip
    -rm com_zimbra_ymaps.zip
    -vi ymaps.js
    -find the only instance of http://img and change to http://gws
    -:wq
    -zip com_zimbra_ymaps.zip *
    -zmzimletctl deploy com_zimbra_ymaps
    When you re-deploy you'll have to make sure the necessary COS'es have the zimlet enabled (as it will apply to just the default COS).

    EDIT:
    It's going to be re-looked at:
    See some of the convo at /forums/zimlets/2189-yahoo-maps-doesnt-work-email-6.html#post64627
    CC yourself on: Bug 20436 - Yahoo Maps Zimlet does not display map image.

    UPDATE: So the current thought is that the proxy servlet isn't liking the response.
    Last edited by mmorse; 11-12-2007 at 07:55 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Outlook 2007 Beta error
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 13
    Last Post: 07-17-2008, 08:38 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  4. Yahoo Map Zimlet broken under 4.5.6
    By tonythemediaguy in forum Zimlets
    Replies: 8
    Last Post: 09-03-2007, 06:01 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •