Results 1 to 3 of 3

Thread: Web Client Interface - Intermittent login problems

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default Web Client Interface - Intermittent login problems

    Hello:

    First, thanks for a great product! We think that Zimbra is da bomb!

    I do have one annoying (in that it is intermittent) problem. I've got remote users who login to the web client. Occasionally they're unable to log in. Sometimes, the login screen doesn't display. They'll refresh several times and it may finally display. Other times the login screen displays and they enter their authentication credentials, but the client doesn't load up. This problem occurs for both the basic and the advanced client, so I don't think it is an Ajax problem.

    They've cleared their cache & cookies, but that doesn't seem to help. I've read other similar problems but nothing that I've found matches my scenario. Most of the time, people are able to login without a problem. There doesn't seem to be any networking problems either - they're able to surf to other sites on the web when they experience this problem.

    I have seen in the catalina.out file an error message (I've attached one here as catalina.txt). The IP address in the logfile matches the IP of the client trying to connect. I've looked at the archived catalina.out files and see this error all over the place.

    Has someone else experienced anything like this?

    I'm running Community edition 4.5.5 on Centos 5.

    Thanks!
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,027
    Rep Power
    10

    Default

    Those "resource bundles" it says it can't load are the Zimlets. Do you perhaps have enabled some zimlets that aren't actually installed, or are broken? If nobody uses them (yet anyway) you might try disabling them for one or two accounts and see if the rest of the client loads--not as a fix, but as a way to narrow down the problems you are experiencing.

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default

    Hi ... thanks for the response. No - I've not deployed any Zimlets on either the default COS or the COS I've set for my user accounts. None of the user accounts may use Zimets - they're restricted by the COS. However, I did look at the Zimlets - for example the com_zimbra_date showing the day's appointments show, even though Zimlets are disabled. Are they always enabled? Should I uninstall them?

    Thanks for your help.

Similar Threads

  1. Cannot login to web interface or use IMAP...
    By Chewie71 in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 02-23-2009, 04:46 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-31-2007, 08:22 AM
  3. Web Client Fails to login
    By maestro in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 12-21-2006, 12:31 PM
  4. Some problems with WEB client...
    By mmike in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2006, 11:04 AM
  5. Can't login to web client
    By mhiles in forum Users
    Replies: 17
    Last Post: 04-10-2006, 03:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •