Hello,

I have a whole lot of problem with zimbra, services stay up for only ~20 minutes, so I had to put a cron restarting zimbra (I don't know why they stop working so often, sometimes zimbra stay online for days, and sometime it just doesn't want to start).

Current config :

Debian 4.0
Zimbra 5.0RC1

Here's an example of what I'm getting on the console while trying to see zimbra's status :

Code:
Usagi:~# su - zimbra
zimbra@Usagi:~$ zmcontrol status
Segmentation fault
zimbra@Usagi:~$ zmcontrol status
syntax error at /usr/lib/perl/5.8/Socket.pm line 178, near "M;"
Missing right curly or square bracket at /usr/lib/perl/5.8/Socket.pm line 183, at end of line
syntax error at /usr/lib/perl/5.8/Socket.pm line 183, at EOF
Compilation failed in require at /usr/lib/perl/5.8/Sys/Syslog.pm line 47.
BEGIN failed--compilation aborted at /usr/lib/perl/5.8/Sys/Syslog.pm line 47.
Compilation failed in require at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/Mon/Logger.pm line 21.
BEGIN failed--compilation aborted at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/Mon/Logger.pm line 21.
Compilation failed in require at /opt/zimbra/bin/zmcontrol line 26.
BEGIN failed--compilation aborted at /opt/zimbra/bin/zmcontrol line 26.
zimbra@Usagi:~$ zmcontrol status
Segmentation fault
zimbra@Usagi:~$ zmcontrol status
Unable to determine enabled services from ldap.
Enabled services read from cache. Service list may be inaccurate.
Host staff.ookoo.org
        antispam                Running
        antivirus               Running
        ldap                    Stopped
        logger                  Running
        mailbox                 Running
        mta                     Stopped
                saslauthd is not running
                zmsaslauthdctl is not running
        snmp                    Running
        spell                   Stopped
                zmapachectl is not running
        stats                   Running
zimbra@Usagi:~$ zmcontrol status
Unable to determine enabled services from ldap.
Enabled services read from cache. Service list may be inaccurate.
Host staff.ookoo.org
        antispam                Stopped
                zmmtaconfigctl is not running
                zmamavisdctl is not running
        antivirus               Stopped
                zmmtaconfigctl is not running
                zmamavisdctl is not running
        ldap                    Stopped
        logger                  Running
        mailbox                 Stopped
                zmmtaconfigctl is not running
                mysql.server is not running
                zmmailboxdctl is not running
        mta                     Stopped
                zmmtaconfigctl is not running
                postfix is not running
                saslauthd is not running
                zmsaslauthdctl is not running
        snmp                    Stopped
                swatch is not running
        spell                   Stopped
                zmapachectl is not running
        stats                   Running
zimbra@Usagi:~$
Any help in getting this fixed is welcome. I'll try updating to 5.0RC2 for now...