Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Error opening admin panel

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Rep Power
    10

    Default Error opening admin panel

    Hi all.

    I've just installed zimbra, and the installation process has been perfect.
    I can log in with the admin user, and even send mail, but if i try to open the admin console ( https://host:7071/zimbraAdmin ) i get an error on the browser, i have tried with Firefox and IExplorer.
    For example, with IExplorer, i get this error:

    Line: 206
    Char: 2
    Error: 'ZaMsg' is undefined
    Code: 0
    URL: https://host:7071/zimbraAdmin/

    By the way, i see noting extrange in /var/log/zimbra.log

    Can anyone help with this?

    Thank you for your help in advance.

    Diego Rubio
    Spain

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    51
    Rep Power
    10

    Default

    did you try http://host:7071

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Rep Power
    10

    Default http://host:7071/zimbraAdmin doesnt work

    Thanks for your quick response.

    Yes, i've tried with http and nothing happens. With https i get response, accept the certificate, it seems that it's working, but the browser sais something is wrong with the web page.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Looks like there is a problem loading the message files. Can you change your browser language to English and retry? My guess is it's trying to load a language file that doesn't exist by mistake.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Rep Power
    10

    Default Reinstallation and the same problem

    I've reinstalled RHEL 4 again, and zimbra again too.
    Everythings is ok with the installation, no error messages, but when i try to access to the admin console, i get the same error in the browser.

    I've tried accessing from the server itself and from different machines, with IExplorer, Firefox and even Konqueror.

    Thanks for your help.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Rep Power
    10

    Default Whats going on??

    Hi again !

    Desperately, i have tried to access the admin console of the demo site:

    https://demo.zimbra.com:7071/zimbraAdmin/

    and I GET THE SAME ERROR IN THE BROWSER !!!

    What's the problem? i get this error with my home pc IExplorer and with Mozille Firefox (English version) ....

    Anybody can help with this ... i'm going crazy ....

    Thanks.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    It must be an error/bug in the messages file. Have you tried with ?debug=1

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Rep Power
    10

    Default Demo site admin panel

    Hi again.

    Has anyone of you been able to view this page?:
    https://demo.zimbra.com:7071/zimbraAdmin/

    Is this an application bug or i'm the only one with this problem?

    Thanks.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    It may be a bug but only be triggered with your setup (browser/time zone/OS/language) combination. Page works fine for me. In Firefox and IE on Win XP.

    Is there any error in the Javascript Console?

  10. #10
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Rep Power
    10

    Default Admin Panel -> Javascript error

    Yes, i get 2 error in the javascript console:

    FIRST ERROR -------------->

    Error: syntax error
    Source File: https://demo.zimbra.com:7071/zimbraA...v=050828224445
    Line: 2
    Source Code:
    ***** BEGIN LICENSE BLOCK *****



    SECOND ERROR ------------------->

    Error: ZaMsg is not defined
    Source File: https://demo.zimbra.com:7071/zimbraA...v=050828224445
    Line: 205



    It seems that there's a problem with those characters ??? in front and behind ZaMsg.

Similar Threads

  1. Can't open admin panel
    By Vanildo in forum Installation
    Replies: 37
    Last Post: 11-12-2008, 07:22 AM
  2. messed up, can't access admin panel
    By kamina in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2006, 08:13 AM
  3. Installation succeeds, but admin panel not working...
    By Svartalf in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 02-07-2006, 04:57 PM
  4. Admin Panel add domain finish button broken
    By tomicles in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2005, 10:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •