Results 1 to 4 of 4

Thread: Debian installation of 4.5.10 with logger problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default Debian installation of 4.5.10 with logger problem

    Hi at all,
    yesterday i'll try to install in my debian box the new release of zcs 4.5.10 but after clean installation i've got logger services not started.
    So i'll install the last 4.5.9 and everything work good.
    did anyone have that problem?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Does it say the logger stopped, or are stats not gathering?

    Take a look at /opt/zimbra/logger/data/db/(hostname).err

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    i'll try to make a new installation asap with the same env, because of i need to setup the zimbra server quickly.
    i'll inform you about eventually problem

Similar Threads

  1. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 09:09 AM
  2. Debian Installation Problem
    By l-deep in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2006, 04:42 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-17-2006, 07:59 PM
  4. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM
  5. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •