Results 1 to 4 of 4

Thread: Fresh install, INVALID_PDU, can't log in

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default Fresh install, INVALID_PDU, can't log in

    After getting some help with setting my hostname correctly, I was able to install Zimbra 4.5 on Ubuntu Server 6.06. I set my admin password and saved my configuration.

    CREATEADMIN=admin@campee.bounceme.net
    CREATEDOMAIN=campee.bounceme.net

    I tried to log in at the web page..I enter admin@campee.bounceme.net and my password. I get the following error:

    An unknown application error has occurred. Please correct any errors and retry. If the problem persists, please contact your System Administrator. (INVALID_PDU)

    I thought maybe my password could be bad so I tried to reset it to something simple, like "test".

    root@campeemail:/opt/zimbra/bin# pwd
    /opt/zimbra/bin
    root@campeemail:/opt/zimbra/bin# ./zmprov sp admin@campee.bounceme.net test


    I try to login again. Same error What did I do wrong?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Please read the documentation. You're not using the right user.
    http://www.zimbra.com/community/documentation.html
    Main Page - Zimbra :: Wiki

    Next, let's see your /opt/zimbra/log/mailbox.log

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    Got it.. thanks. Sorry for not reading the manual

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    No worries. That probably won't fix your problem, but it will help you along the way. The mailbox.log will tell us why you're not able to login.

    Probably a mysql issue.

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 03:27 PM
  2. Connector Fails
    By ILLCOMM in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2007, 01:08 PM
  3. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 01:34 AM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •